Одложен концерт Брајана Ферија

Наступ Брајана Ферија, који је у Београду требало да се одржи 28. априла, одложен је за 20. септембар, пошто певач сматра да не би могао да пружи све од себе на концерту у априлу.

Концерт британског певача Брајана Ферија, одложен је за 20. септембар у Београдској арени, због болести певача, саопштили су организатори.

Брајан Фери је требало да наступи у Београду 28. априла, али је пре три дана примљен у болницу због лошег здравственог стања. Тренутно се добро осећа, али је забринут да неће моћи да пружи све од себе на коцертима који су заказани за април и да ће разочарати фанове.

Брајан Фери ће наступити у Београду у оквиру европске турнеје, на којој промовише свој нови соло албум Olympia, а недавно је завршио светску турнеју на којој је био са бендом „Рокси мјузик" (Roxy Music).

Улазнице за концерт Брајана Ферија купљене за 28. април важиће и за његов наступ 20. септембра, а карте се могу и вратити у наредних 30 дана на продајним местима где су купљене.

Брајан Фери је до сада два пута наступао у Београду, 2006. и 2007. године у Центру „Сава".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
18° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се