И „Елементал“ на Калемегдану

Најпознатији загребачки хипхопери, група „Елементал“, биће једна од предгрупа на наступима светских звезда Ејми Вајнхаус и Мобија. Концерт у простору Доњег града Београдске тврђаве отвориће „Земља грува“. Долази и скопски "Bei the Fish".

Хрватски хип-хоп састав „Елементал" наступиће као предизвођач америчком музичару Мобију и британској кантауторки Ејми Вајнхаус, 18. јуна, на Калемегдану у Београду, саопштила је дискографска кућа „Менарт".

„Тај наступ биће круна наших летњих концерата и јединствена прилика да се пред хиљадама људи представимо у најбољем светлу... Драго нам је што ћемо делити стејџ с нама драгом Ејми и сигурно ћемо заплесати на Мобија", поручили су чланови бенда на сајту www.elemental.hr.

„Елементал" је навео да ће уз њих предгрупе Мобију и Вајнхаусовој бити београдска „Земља грува" и скопски "Bei the Fish".

Како је најављено, седмочлани бенд „Елементал", на челу са певачима Реми и Шотом, публици у Доњем граду Београдске тврђаве представиће актуелни албум Вертиго (2010) и одсвирати највеће хитове своје 13-годишње каријере.

Загрепчани претходно долазе у Србију 15. априла, на наступ у новосадском клубу „Route 66".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се