Спот посвећен Јапану

Чланови бенда „Блек ајд пиз“ објавили су спот од снимака направљених у Јапану само недељу дана пре разорног земљотреса и цунамија. Група је јавно пружила подршку народу Земље излазећег сунца, која је уједно и њихова омиљена дестинација.

Амерички састав „Блек ајд пиз" (The Black Eyed Peas) објавио је спот за песму Just Can't Get Enough који је снимљен у Токију само недељу дана пре катастрофалног земљотреса и цунамија.

Нумера Just Can't Get Enough налази се на најновијем издању овог бенда The Beginning из 2010. године.

Музички видео почиње поруком подршке народу Јапана, који је члановима групе изузетно драг.

„Био је најлакше снимљен спот икада, зато што приказује нас четворо како, једноставно, живимо своје животе", објаснила је Ферги.

„Гледајући наш нови спот заиста можете да осетите ту самоћу која је наш чести сапутник на турнејама. Видео демонстрира нашу приврженост Јапану и његовом народу. Молимо се за све становнике Јапана који су погођени овом катастрофом", рекла је популарна певачица.

Табу дели мишљење своје колегинице: „Јапан је моје омиљено место на целој планети и одувек сам имао жељу да снимам спот у Токију. Наше мисли су са народом Јапана у овим тешким тренуцима."

Редитељ спота је Бен Мор, који је већ сарађивао са групом на споту за нумеру Meet Me Halfway.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара