Сензационални ди-џејеви за „Сенсејшн“ журку

Београдску публику ће у океан белог уронити Сандер ван Дорн, Себастијан Ингросо, Фед ле Гранд, Ем-Си-Џи, Мистер Вајт и Чаки. Поред популарних ди-џејева, посетиоце очекују раскошни видео-ефекти, ласери, сценографија и акробације.

Ди-џејеви Сандер ван Дорн, Себастијан Ингросо, Фед ле Гранд, Ем-Си-Џи, Мистер Вајт и Чаки наступиће на манифестацији „Сенсејшн", која ће бити одржана 21. маја у Београдској арени.

„Иако за 'Сенсејшн' важи правило да се сва ди-џеј имена не објављују до пар недеља пре самог догађаја, организатори су за Београд направили изузетак", саопштила је Београдска арена.

Како је најављено, поред извођача на великој позорници у Аренином „VIP де лукс клубу", музику ће пуштати током целе вечери још шест ди-џејева из Србије, региона и света, чија ће имена бити саопштена накнадно.

„Сенсејшн" журке сврставају се међу највеће манифестације електро музике у свету, уз обилно коришћење видео-ефеката, ласера, раскошне сценографије и акробација. У Београду ће бити приређена бела „Сенсејшн" журка, тако названа по обавезном облачењу присутних у одећу беле боје.

„Посетиоци београдског 'Сенсејшна' уживаће у најспектакуларнијој и најскупљој 'Сенсејшн' теми 'The Ocean of White', која аудио-визуелним ефектима води посетиоце до дубина 'белог океана'", наводи Београдска арена.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара