„Брејкерси“ на „Тренчтауну“

На „Тренчтаун“ фестивалу у кампу код Палића наступиће познати београдски рок састав „Партибрејкерс“, заједно са бендовима „Земља грува“, „Ти-Би-Еф“, „Дубиоза колектив“ и „Сви на под“.

Рокери „Партибрејкерс", репери „Ти-Би-Еф" (TBF), поп састав „Земља грува", као и даб извођачи „Сопот" и реге "FC Apatride Utd" наступиће на фестивалу „Тренчтаун" (Trenchtown), који ће бити одржан од 29. априла до 1. маја у „Етно кампу" код Палића.

Организатори „Тренчтауна" саопштили су да ће на великој фестивалској бини 29. априла наступити „Партибрејкерси", који су пре неколико месеци омогућили бесплатно преузимање концертног албума „Крш и лом", а у продаји се појавила фото-монографија „Срце куца, ту је".

Како је најављено, београдска „Земља грува" свираће 30. априла на „Тренчтауну", док завршне вечери, 1. маја, наступају хрватски репери „Ти-Би-Еф", од којих се после албума „Perpetuum fritule" ове године може очeкивати и најновије студијско издање.

„Истог дана на великој бини наступиће бањалучки бенд 'Сопот' који на модеран и врло оригиналан начин комбинује даб, реге, дабстеп и драм ен бејс, уз повремено коришћење балканских етно мотива", саопштио је „Тренчтаун".

Београдски реге састав "FC Apatride Utd", који је после два албума за француску кућу „Макасaунд", прошле године објавио трећи ЦД "Firing The Truth" за енглеску етикету "Urban Sedated Records", свираће прве вечери „Тренчтауна".

Како је раније најављено, на 11. „Тренчтауну", који организује суботичка фондација „Фокус", наступиће и „Дубиоза колектив" из Босне и Херцеговине, београдски „Сви на под" и македонски "By the Fish".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара