Најављен заборављени албум „Бич Бојса“

Албум легендарне групе „Бич Бојс“ на чију се финализацију и објављивање чекало читаве четири деценије, ускоро ће се наћи у продаји. "The Smile Sessions" ће бити доступан на диску, винилу, у дигиталном облику, али и као луксузни бокс сет.

Издавачка кућа Capitol Records је коначно најавила албум групе „Бич Бојс" (Beach Boys) под називом Smile, на чије се објављивање чекало деценијама.

Ово издање, које ће бити објављено у различитим форматима (као двоструки ЦД, дупли винил албум, дигитани албум за даунлоудовање и као делукс бокс сет од четири диска са пратећом публикацијом на 60 страна), појавиће се под именом The Smile Sessions.

За „завршне радове" на албуму на који се чека целих 40 година као копродуценти били су задужени сниматељ Марк Линет и стручњак за аудио архиве Ален Боyд, а легенда каже да је фронтмен бенда Брајан Вилсон у току претходних деценија стотинама пута ремиксовао оригиналне материјале, да би на крају поново снимљене верзије неких песама објавио на свом соло албуму из 2004. године под називом Smile.

„Одушевљен сам што ће се, после свих ових година, први пут објавити оригинални 'Бич бојс' студијски снимци за албум 'Smile'. Радујем се овој колекцији оригиналних снимака и томе што ће обожаваоци имати прилику да чују анђеоске гласове 'момака' у једном правом студијском издању", изјавио је Вилсон.

Како се у саопштењу наводи, и остали некадашњи чланови бенда подржавају објављивање овог издања, а за сада није познат тачан списак песама и датум изласка.

„Бич Бојси" су настали 1961. године, а неке од њихових најпопуларнијих песама су I get around, Good Vibrations и Don't Worry Baby.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво