Читај ми!

У Сава Центар стиже светска звезда: Концерт Јасмин Леви и Симфонијског оркестра РТС-а

Јасмин Леви, једна од највећих звезда „ворлд мјусик" сцене, враћа се у Београд 30. октобра када ће међу првима наступити на концерту у реконструисаном Сава Центру. Своје највеће хитове извешће премијерно у пратњи Симфонијског оркестра Радио-телевизије Србије. Шпански ритам, атмосфера фламенко и танго вечери, уз снагу великог оркестра гарантују незаборавно музичко искуство.

У Сава Центар стиже светска звезда:  Концерт Јасмин Леви и Симфонијског оркестра РТС-а У Сава Центар стиже светска звезда: Концерт Јасмин Леви и Симфонијског оркестра РТС-а

Препозната као глас свих култура Медитерана, Јасмин Леви освојила је свет песмам на шпанском и ладино језику, а јак ауторски печат и вокал познате уметнице планета је упознала кроз песме Una Noche Mas, Alegria, Adio Kerida...

У својим песмама, гласом и стиховима, слави живот и љубав, али и бол и тугу, са истакнутом осећајношћу која налази пут ка срцима свих присутних на њеним концертима.

Јасмин Леви и публика у Србији и региону одлично се познају, о чему сведоче распродати концерти у Новом Саду, Сарајеву, Бањалуци, Скопљу…

Њен концерт на сцени наше најпрестижније музичке манифестације „Белгрејд Ривер Фест", у јуну 2023. године, памти се као сензационални музички догађај који је нераскидиво повезао са српском публиком.

„Дозволите ми да вас одведем на другачије путовање од вашег свакодневног живота… Уживаћете!", поручује Јасмин пред своје концерте, које увек прате стајаће овације публике и неколико повратака на бис.

Не пропустите ово јединствено музичко искуство које слави живот и љубав. Улазнице су у продају на ticket.rs и на свим продајним местима Ticket Vision-a.

Све званичне објаве у вези са концертом пратите на Инстаграм профилу.

понедељак, 17. јун 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије