Читај ми!

Зли певач објавио нови албум –"Све је у реду, могло је и горе"

Кантаутор Дејан Лазовић, алијас Зли певач недавно је објавио албум за ПГП РТС под називом „Све је у реду могло је и горе“.

Кант-аутор Дејан Лазовић је гостујући у Јутарњем програму РТС-а, објаснио мистику свог надимка, алтерега рекавши да је то  реплика из легендарног филма Слободана Шијана, Давитељ против давитеља. То је враћање  слуха некој музици. Са својим надимком сам антагонизам добрим и лошим певачима.

 "Дакле, постоје увек три стране, обзиром да сам и композитор већине својих сабраних дела на овом диску. Захваљујући одговорном уреднику Марку Милутиновићу, Влади Грајићу из ПГПРТС-а и мом извршном продуценту Богдану Шмакићу, дошли смо до овог диска да саберемо некако моја дела. То је трећи студијски албум, први за ПГПРТС", рекао је певач.

Истиче да је песма "Моје срце и сад грми", прва на албуму и да је то једна родољубива поетска песма, рађена са Војним оркестром Станислав Бинички.  Жанровски ту има свега, има панка, тамбураша, севдаха, битлса, ту су сабрани сви жанрови.

"Познат сам као забављач, човек са хиљаду лица и хиљаду маски. Људи ме по томе највише познају. Упознаће и моју композиторску страну, пошто сам аутор већине нумера на албуму, музике и текста.

Албум је врло занимљив, има за свакога по нешто,  има љубавних песама које су славиле годишнице неких важних датума у нашој историји.Волео бих да представим и ширем кругу људи албум, јер је врло занимљив и поетичан, говори о љубави према овој земљи. Кад завршим сезону на Копаонику, преговарам да се албум представи нашој дијаспори", рекао је кантаутор Дејан Лазовић.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво