Читај ми!

Полувреме Супербоула за памћење – Ашер са Алишом Киз, Лудакрисом и Лил Џоном

Хип хоп звезда Ашер одушевио је гледаоце Супербоула на полувремену енергичним и атрактивним наступом заједно са бројним гостима изненађења – певачицом Алишом Киз, реперима Лудакрисом, Лил Џоном и H.E.R.

Полувреме Супербоула за памћење – Ашер са Алишом Киз, Лудакрисом и Лил Џоном Полувреме Супербоула за памћење – Ашер са Алишом Киз, Лудакрисом и Лил Џоном

Велики број познатих, попут Леонарда Дикаприја, Пола Макартнија, Блејк Лајвли, Поста Малона, Џеј Зија, Џастина и Хејли Бибер, Лејди Гаге, Леброна Џејмса, Џареда Лета – пратио је напету утакмицу која је одлучена у продужецима.

Полувреме је можда био Ашеров шоу, али су све очи биле упрте у Тејлор Свифт која је бодрила свог дечка Тревиса Келсија, који је на крају тријумфовао са Канзас Сити чифсима.

Током наступа, на бину са Ашером је изашла Алиша Киз, са којом је извео њихов хит My Boo из 2004. године. Потом су се Лил Џон и Лудакрис удружили са Ашером за песму Yeah!.

Соул и аренби певачица HER извела је гитарски соло, пре него што је отпевала U Got It Bad – Ашеров хит сингл из 2001. године.

Осим сјајне енергије и веома атрактивног наступа са изузетно вештим плесачима, импресивне су биле и бројне Ашерове одевне комбинације, као и брзина којом се пресвлачио током наступа.

Обожаваоци су ипак остали ускраћени за дует Ашера и Џастина Бибера, о којем се претходних дана шушкало, али је канадска поп звезда Супербоул пратила са трибина.

понедељак, 29. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво