Почео 74. Санремо - Ибра уз песму Лепе Брене дочекан овацијама

Званично је почео 74. Фестивал италијанске музике у Санрему који Радио-телевизија Србије ексклузивно прати из самог Аристона. На изненађење публике на бину је изашао фудбалер Златан Ибрахимовић који је уз песму "Луда за тобом" Лепе Брене дочекан овацијама публике.

Музичке нумере на овогодишњем Санрему изводи 30 певача, а највећи аплауз добила је Фјорела Маноја, једна од најпознатијих италијанских певачица. Поред Амадеуса, програм прве вечери води Марко Менгони, прошлогодишњи победник на Фестивалу. Песму коју је представио на Евровизији публика је певала заједно са њим уз упаљена светла на мобилним телефонима. 

Амадеуса су неколико пута прекидале мелодије које подсећају на "балканску музику". После три песме, од укупно 30, које ће бити изведене на првој вечери 74.фестивала Санремо, Амадеус је замолио директора оркестра да му објасни о чему се ради.

На изненађење публике на бину је изашао фудбалер Златан Ибрахимовић који је уз песму "Луда за тобом" Лепе Брене дочекан овацијама публике у театру Аристон.

На свој стандардни начин шалио се са Амадеусом, коме је ово последњи пут да води фестивал, пет пута био је уметнички директор.

Ибрахимовић је истакао да је послушао своје тело, па је престао да игра фудбал,као и да  би и Амадеус, који има 61. годину могао да следи његов пример.

Чувени и омиљени фудбалер је такође додао да ће га посматрати током вечери из првог реда у коме седи са супругом. Златан ће се вероватно још једном попети на бину на опште одушевљење гледалаца који су његово изненадно појављивање пропратили снажним аплаузом.

понедељак, 29. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво