Читај ми!

„Џони миднајт трио“ по сећању – у ново поглавље каријере Николе Ђуричка

Глумац Никола Ђуричко објавио је први музички албум са групом Џони миднајт трио, у којој пева и свира гитару.

Од дечачког сна до новог поглавља у каријери. Симболично и шаљиво, писањем графита на импровизованом зиду, Никола Ђуричко је озваничио постојање свог бенда и остварио још један дечачки сан.

Џони миднајт трио је основан у Лос Анђелесу, а његови чланови су, поред Ђуричка, басиста Александар Панић Мексико и бубњар Срђан Миленковић.

„Рокенрол је оно што ми се као клинцу допадало. Иди брате у неки подрум и дрндајте, нема другог начина. Ти мораш да устанеш да радиш, неће нико да те зове, што је за мене као глумца можда то узбуђење, ја преузимам одговорност, ја ћу ово да радим, ја ћу ово да свирам, и да кажем иде овако, иде онако, досадна је, направимо песму, свирамо је четири пробе, забавно нам је, али је глупа песма, и мораш да одустанеш. Има и тих ствари које су поучне за мене", рекао је Ђуричко.

Албум чини девет обрада екс-Ју рок песама и две оригиналне нумере.

Песме су додатно обогаћене увођењем маштовите дувачке секције, за коју аранжмане потписује Филип Булатовић, а све то обједињено је именом По сећању.

„Сећање је трик, неко наше осећање које нам је остало, оно није факт, оно није документ, и тако и те песме су моја нека идеја неког другог времена – како сам их се ја сећао. Хтео сам и ја да се изразим у том смислу својим личним печатом и да славим те ауторе и просто рокенрол да мало узврати ударац, то ми је била жеља. И моје две песме су се нашле ту, оне спадају у те групе јер сам их ја писао у периоду кад сам и слушао ту музику, кад сам имао 16 година, 15 година чак и 14 мислим... “, додаје Никола.

Албум је већ доступан за слушање на Јутјубу, а 29. новембра ће бити и на свим осталим дигиталним платформама.

понедељак, 26. фебруар 2024.
12° C

Коментари

Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво