Читај ми!

Жељко Васић: Многе моје песме нису добиле својих пет минута

Потиче из музичке породице и први наступ имао је са 14 година. Жељко Васић никада није одступао од свог препознатљивог стила захваљујући којем је постао један од највољенијих поп певача.

Гост Београдске хронике Жељко Васић, подсетио се да је први наступ имао са оцем у једној новогодишњој ноћи у Зајечару када је био, како је рекао „као изгубљен у свемиру“. Ипак, додаје да је суштински знао од малена, пошто је таленат наследио од оца, да ће музика бити његов животни позив.

„Рекао ми је да би био велики грех да не искористим таленат који сам добио“, поновио је Жељко очеве речи.

Његове нове две песме Нек` стане све и Ова ноћ неће бити поново су наставак како Жељко каже, низа песама који је почео 2018. са „кафанским призвуком“.

„Жао ми је да дам доста песама одједном, убрзано живимо, нема се времена у медијима, и жао ми је некако јер многе песме које сам снимио нису добиле својих пет минута, а мислим да заслужују, јер ја се стварно посветим свакој песми“, изјавио је Васић гостујући у Београдској хроници.

Најавио је 7. и 8. децембра концерте у МТС Дворани – Дому синдиката, за који каже да је простор који му је „ушушкан и одговара“. Наступа и у Нишу на Чаиру 22. децембра, пре чега гостује и у иностранству.

„То има једну сјајну кафанску сценографију, ту су кафански карирани столњаци, моји пријатељи седе, конобар служи, има дозу интерактивног и спонтаног, нема сценарија никаквог, дешава се свашта и све зависи од тренутка, а трудим се да се не опусте сви превише“, испричао је Васић.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво