Нови термин "Disney100”: Концерт" у МТС дворани 5. новембра

Због великог интересовања, заказана су два датума гала догађаја "Disney100: Концерт" у МТС дворани 5. и 7. новембра. Како би у програму могли да уживају сви заинтересовани, 5. новембра ће бити одржан још један концерт у 16.30.

Нови термин "Disney100”: Концерт" у МТС дворани 5. новембра Нови термин "Disney100”: Концерт" у МТС дворани 5. новембра

На гала концерту "Disney100" наступиће Симфонијски оркестар РТС, под диригентском палицом маестра Бојана Суђића, а од певача ће у концертном спектаклу учествовати : Марко Луис, Ивана Петерс, Јелена Гавриловић, Душан Свилар, Лејла Хот, Марко Марковић, Милан Атонић, Ирина Арсенијевић.

Сви они су, осим Марка Луиса и Иване Петерс, до сада учествовачи у домаћим синхронизацијама филмова из „Дизнијеве“ продукције. Током "Disney 100" концерта, ансамбл Симфонијског оркестра РТС заједно са маестром Бојан Суђићем и поменутим солистима извешће преко 20 култних Дизнијевих песама које обухватају више генерација.

На концерту ће бити представљена музика и инсерти из омиљених анимираних класика као што су Мала сирена, Успавана лепотица, Аладин, Лепотица и звер, као и савремених Дизнијевих наслова Залеђено краљевство, Прича о играчкама, Енканто: Магични свет.

Београд се са поносом придружује градовима широм света у прослави 100 година Дизнијеве приче и незаборавне музике. Продукција "Disney100: Концерт" заједнички спроводе MCF MegaCom Film, дистрибутер Дизни филмова за Србију и МТС дворана по лиценци компаније "Disney Concerts".

недеља, 28. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво