Читај ми!

„И-плеј“ објавио нови спот са глумцем Драганом Мићановићем

„И-плеј“ је пустио у етар нови сингл под називом „Није да није“ који најављује почетак рада на шестом студијском албуму. У споту главну улогу тумачи наш познати глумац Драган Мићановић.

Сингл под називом Није да није представља, како бенд каже, прву њихову рокенрол љубавну баладу. На режисерској столици и овога пута је седео Вук Протић са којим бенд има изврсну вишегодишњу сарадњу и иза себе видео- остварења Слобода, Пристаниште, Шамарчина, обраду Катарине Друге Аут и дует са Бајагом Хотел Југославија.

Сценографију је радила позната филмска екипа Браћа Лимијер. За аудио продукцију је по први пут био задужен Дејан Лалић, а снимало се у новосадском студију Роуд (Road). Аудио снимање песме подржао је Сокој.

Ово није први пут да бенд има гостујуће глумце у споту. До сада је титулу најбољег спота свакако носила песма Слобода у главној улози са Слободом Мићаловић.

Песма је добила и награду за најбољи сингл и спот од емисије Бунт са РТС-а. Овога пута предлог и телефонски позив је уследио ка глумцу Драгану Мићановићу који је то са одушевљењем прихватио.

„Драган је толико фин и воли уметност да просто помислите да такви људи више не постоје. Без обзира што је имао снимање за серију тај дан, ипак је успео да уклопи и наше снимање спота и да све постигне. Најважније од свега је то да воли добру музику”, каже Маја Цветковић, басисткиња и певачица састава И-плеј.

Након веома успешног концертног лета и великог броја фестивалских наступа, бенд „И-плеј“ овим синглом најављује и нови београдски концерт који је заказан за „Запа базу“ 2. новембра, а публика ће моћи да их види ускоро: 20.10. у Нишу, 27.10. у Краљеву, 03.11. у Ваљеву, 11.11. у Ужицу, 16.12. у Смедеревској Паланци…

недеља, 05. мај 2024.
18° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се