Читај ми!

Почeo 16. Лавфест – Врњачка Бања у ритму електронске музике до 6. августа

Истовременим наступом на пет бина, у Врњачкој Бањи, почeо фестивал Лавфест. Пред публиком ће се смењивати највећа имена домаће и светске музичке сцене, укупно више од 100 извођача! Шеснаесто издање музичког фестивала одржава се од 3. до 5. августа.

Током три фестивалска дана 16. Лавфеста (Ловефест.23) наступиће више од 100 извођача из земље и света. Прве вечери на великој Фајер бини (Fire Stage) наступиће гошћа из Белгије Шарлота де Вит. Њен наступ означиће и званично почетак 16. издања музичког фестивала у Врњачкој Бањи.

Лавфест је фестивал електронске музике сврстан међу 35 најзначајнијих фестивала ове врсте музике на свету.

За 16 година, на фестивалу је наступило више од 4.000 извођача из целог света, а концертима и фестивалским догађањима присуствовало је више од милион посетилаца.

Овај фестивал је изузетно популаран, поготово међу младима. Неретко се улазнице за Лавфест резервишу и месецима унапред.

За овогодишње издање улазница има у продаји још увек и оне се могу купити на билетарницама на Бањској променади. Од момента када програм Лавфеста почне, улазнице се могу купити на улазу у фестивалски простор.

Организатори кажу да је ове године музички програм изузетно богат и разноврстан, да влада велико интересовање за Лавфест и да очекују да ће током три дана фестивала бити око 60.000 посетилаца.

Програм Лавфеста изводиће се на пет бина. Вечерас на Фајер бину долази Шарлот де Вит, Адам Бејер и популарне Деветке. Вечерашњи програм је можда једна од најјачих вечери на Лавфесту и то је добар разлог да вечерас па све до викенда сви будете у Врњачкој Бањи“, каже Златана Павловић, директорка Лавфеста.

Очекује се да ће само на отварању Лавфеста бити око 25.000 посетилаца.

Капије се свих фестивалских дана отварају у 19.30, а остајаће отворене до два сата ујутру.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије