Маратонско суперфинале „Демо мастерса“

Радио Београд 202 саопштио је да ће 25. фебруара бити одржано шесточасовно суперфинале њиховог традиционалног такмичења неафирмисаних рок бендова „Демо мастерс 7“.

Из Студија 6 радио Београда у четвртак од 19.00 до 1 час после поноћи, Београд 202 ће директно преносити суперфинале "Демо мастерса 7", а слушаоци ће уз жири изгласати победника кога очекује као награда издавање албума у заједничкој продукцији Београда 202 и ПГП РТС-а.

У суперфиналу су састави "Глад" из Ниша, "Бурнинг сајкл" (Burning Cycle) из Руме, зрењанински "Гарлик", "Квазар" и "Раскршће", "Увертира" из Новог Сада, "Котон пикерс" (Cotton Pickers) из Младеновца, пироћански "Курири" и "Сантос брадерс" (Santos Brothers) из Бачке Паланке.

Из Београда су "Скуми" (Sqmy), "Текилерс" (Tequillers), "Дестинејшн" (Destination), "Рок булевар", "Резистер" и "Анивен" (Uneven).

У такмичењу "Демо мастерс 7" учествовало је преко 160 бендова из Србије, а суперфиналисти су најбољи бендови из три финалне вечери недавно одржане у Београду и Новом Саду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво