Читај ми!

Познато свих десет финалиста седмог Бунт рок фестивала

У другом полуфиналу 7. Бунт рок фестивала, за пролазак у велико финале надметало се још десет нових, младих и неафирмисаних аутора и бендова из целе Србије, а у ревијалном програму наступили су музички састави „Канда, Коџа и Небојша“, „Исказ“ и „Болесна штенад“.

У програму другог полуфинала 7. БРФ, своју музику су представили: "Sin Seekas“, "Fade out“, „Фјордови“, „Монах“, "Noise gate“, "Сирко и Љубе“, "Stonehenge“, „Гризете“, "Урош и Нејаки“ и "Generation З“.

Бендови „Рихтер", „Развигор", „Багремов мед", Милан Косановић и „Промонаел" су финалисти из првог полуфинала, а стручни жири фестивала одлучио је ко ће од такмичара другог полуфинала заузети преосталих пет места у финалу.

То су бендови: „Фјордови“, "Noise gate“, "Sin Seekas“, „Гризете“ и „Монах“.

Десет финалиста 7. Бунт рок фестивала ће, осим титула бити и добитници новчаних награда, које за троје првопласираних додељује Радио-телевизија Србије (200.000 динара, 150.000 динара и 100.000 динара за треће место).  И овога пута биће додељене вредне награде најбољим музичарима фестивала.

У суботу увече на РТС 2 и РТС Планети од 21 час – у великом финалу ће се за победу и награде 7. Бунт рок фестивала надметати поменутих десет финалиста.

Чланови жирија у финалу 7. Бунт рок фестивала: Маја Цветковић ("E playЕ"), Иван Феце Фирчи, Милена Милутиновић (бенд „Репетитор"), Милош Игњатовић („Кон конференција"), Милован Бошковић („Земља грува"), Урош Марковић (музички продуцент, композитор и музички уредник у РТС-у) и Небојша Сабовљевић, музички уредник тематског радио канала „РТС Рокенролер“.

У ревијалном програму наступиће Констракта и „Земља грува“, као и прошлогодишњи победници - бенд „Санитаријум“.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво