Турнеја инспирисана „Аватаром"

Песма "I See You" Леоне Луис може се чути у светском филмском мега хиту „Аватар", а млада певачица каже да ју је остварење Џејмса Камерона инспирисало за њену дебитантску турнеју. Екипа која припрема наступе покушаће да на сцени створи „неки други свет", сличан ономе у „Аватару", каже Леона Луис.

Леона Луис, чија се песма "I See You" може чути у филму „Аватар"", каже да ју је то научнофантастично остварење инспирисало за предстојећу турнеју.

Дебитантска турнеја британске певачице почиње 28. маја у Шефилду и, како каже, ради напорно припремајући се за те наступе, а обожаваоцима је обећала спектакл какав до сада нису видели.

„Страшно сам узбуђена и једва чекам. Желим да људи виде шта то значи за мене, па сам се ангажовала у свему, од осветљења до рекламирања", објаснила је 24-годишња Леона Луис.

„Желим да пружим нешто потпуно специјално па се трудим да створим нешто што нико до сада није урадио... Сцена је женствена али 'уврнута'. Покушавамо да створимо неки други свет... Била сам инспирисана 'Аватаром' и дефинитивно желим да шоу има ту атмосферу", додала је певачица.

Леона Луис, чији ће нови сингл "I Got You" од сутра бити у продаји, навела је и да ће плесати на сцени и пробати штошта.

„Биће пуно плесача и изводићемо мешавину савременог балета и уличног плеса".

Кад је реч о гардероби коју спрема за турнеју, Леона Луис каже да неће носити изазовну одећу по којој је и иначе позната.

„Биће ту кратких и дугачких хаљина и панталона које ће ми омогућити све покрете... Можда ћу и летети над сценом. Не бојим се висине", испричала је млада британска певачица.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво