Читај ми!

Принц од Врања: Песма за Евровизију ми је отворила многа врата

На такмичењу Песма за Евровизију 2023 Стефан Здравковић, познатији као Принц од Врање, освојио је друго место. Његова песма „Цвет са истока“ освојила је срца како млађе, тако и старије публике.

Гостујући у Јутарњем програму Стефан Здравковић наглашава да му је учешће на Песми за Евровизију најзначајније искуство у животу које му је касније отворило многа врата.

Из захвалности према публици која нам је поклонила толико пажње одлучили смо да одмах наставимо са новим пројектима и убрзо после Песме за Евровизију је дошао позив за Београдско пролеће, где смо премијерно извели нову песму Дивна. У питању је иста екипа која је радила и за Песму за Евровизију“, наводи Принц од Врања.

Додаје да су после Дивне одлучили да направе песму која ће бити дует, женски дует, и да ће то бити права летња песма за „ђускање“ за коју се нада да ће освојити публику.

Сви љубитељи песме Принца од Врања у Београду могу да га чују у клубу „Лафајет“ сваке недеље, а почетком јуна ће учествовати на Фестивалу врањске песме.

Врањска песма се нашла на Унесковој листи нематеријалне културне баштине, тако да певаћемо старе врањске песме. Ту ће бити и Чеда Марковић, Ивана Тасић и многи други. Тако да је то нешто чему се највише радујем“, наглашава гост Јутарњег програма.

Стефан Здравковић је иначе професор норвешког језика, а у младости је активно тренирао карате. Захваљујући брату, почео је да се бави музиком, пре свега рок музиком, а осим што пева, свира бубњеве и гитару.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво