Читај ми!

Концерт бенда „Стонс“ се одлаже

Концерт бенда „Стонс", једног од најбољих „Ролингстонс“ трибјут бендова, планиран за четвртак 11. мај, одлаже се за јесен.

Гитар Арт Фестивал одлаже рокенрол спектакл, концерт бенда "The Stones" на сцени Коларчеве задужбине. Реч је о музичком програму фестивала који није адекватан тренутној ситуацији и незапамћеној трагедији.

Чланови бенда упутили су саучешће породицама настрадалих, и поручили да њихов концерт треба да сачека неко боље време у Србији.

Улазнице за концерт бенда "The Stones" за 11. мај важиће и за наредни термин концерта, замена улазница неће тренутно бити потребна. Враћање улазница је такође могуће на местима на којима су улазнице купљене, а сви онлајн купци могу да контактирају kontact@tickets.rs

"`The Rolling Stones` је највећи рокенрол бенд на свету и увек ће то бити. Највећи и последњи. Све што је дошло после њих - метал, реп, панк, њу вејв, поп-рок, шта год - све то има корене у `Ролинг Стонсима`". Они су први, последњи и најбољи", рекао је Боб Дилан.

Управо ту енергију и харизму самих чланова "The Rolling Stones", бенд "The Stones"  преноси на сцену. Не инсистирајући само на сличности у изгледу, иако "The Stones" имају певача који највише личи Мика Џегера, група такође обраћа велику пажњу на звук и осећај музике, изводећи песме са истом страшћу, прецизношћу, енергијом и заносом као што чујемо у оригиналу. Заједно са аутентичним инструментима, костимима и манирима, чланови бенда "The Stones"су сами по себи искусни музичари.

Бенд "The Stones" је наступао на многобројним фестивалима, позориштима и концертним просторима, као и на приватним догађајима. Од формирања 2007. године, "The Stones show" је прерастао у целовечерњи концерт
"The Rolling Stones", и има велику публику у Великој Британији, Европи и свету.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара