Латино звезде помажу Хаитију

Шпанска верзија хуманитарног сингла "We Are The World: 25 For Haiti", под називом "Somos El Mundo", коју је снимила група латиноамеричких звезда, биће у продаји од марта, а сав приход намењен је становништву земљотресом разрушеног Хаитија.

Група латиноамеричких звезда, међу којима су и Глорија Естефан, Енди Гарсија и Карлос Сантана, снимила је песму "Somos El Mundo", а приход од продаје биће поклоњен Хаитију.

У снимању песме у продукцији Квинсија Џоунса учествовали су и Хозе Фелисијано и Чајен.

„'Латиноси' увек желе... да помогну", рекао је музичар и продуцент Емилио Естефан, супруг Глорије Естефан, и додао да је сада најбољи тренутак за песму „пошто људи заборављају".

Од јаког земљотреса 12. јануара главни град Хаитија је разорен, а погинуло је више од 200.000 људи.

Глумац Енди Гарсија је рекао да је одмах прихватио Естефанову понуду да учествује у снимању хуманитарне песме.

„Дуго ћемо морати да посвећујемо пажњу Хаитију. Не можемо само данас да прикупљамо новац и већ рећи да ће све бити у реду", оценио је глумац. Продаја песме почеће у марту.

"Somos El Mundo" је шпанска верзија хуманитарног сингла "We Are The World 25: For Haiti" који је 1. фебруара снимила група од 80 извођача. Међу њима су Мери Џеј Блајџ, Пинк, Ашер, Кање Вест, Снуп Дог и Селин Дион.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво