Читај ми!

Сабор 2023 – најбољег од најбољих бирају жири и публика

Ускоро ћемо сазнати која ће, од 16 композиција у финалу освојити титулу победничке? Ко ће освојити остале престижне награде фестивала? Коме ће припасти признање – Победник публике?

Сабор 2023 – најбољег од најбољих бирају жири и публика Сабор 2023 – најбољег од најбољих бирају жири и публика

После два одржана полуфинала, 16 композиција и извођача надмећу се за титулу победника и друга престижна признања фестивала Сабор народне музике Србије 2023. У ревијалном програму, наступа Светлана Цеца Ражнатовић, којој је СЕМУС доделио Естрадно-музичку награду за животно дело.

 

О најбољима на 5. Сабору народне музике Србије ће одлучивати заједно Стручни жири и публика (СМС гласовима , у односу 50:50).

Осим награде за најбољу композицију фестивала и награда за друго и треће место, биће додељена признања и најбољима у категоријама: Најбоља интерпретација, Најбољи текст и Најбољи аранжман.

Неког од финалиста Сабора 2023 аудиторијум ће наградити и признањем Победник публике (композиција која освоји највише СМС гласова).

РТС ће и овога пута свој део прихода од СМС гласања донирати у хуманитарне сврхе.

Захваљујући вашим СМС порукама, заједно ћемо помоћи једну од великих акција Удружења родитеља деце оболеле од рака „Нурдор“ и допринети обезбеђивању неопходних медицинских апарата и опреме за Kлинику за дечје интерне болести - Ново хемато-онколошко одељење у Нишу.

Укупна цена СМС поруке је 36 динара, а са једног броја телефона може се послати 20 порука. РТС ће и овога пута свој део прихода од СМС гласања донирати у хуманитарне сврхе.

Резултати гласања стручног жирија Сабора 2023, биће објављени на сајту РТС-а након емитовања финалне емисије.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво