Трећи албум Владимира Пановића – „45 година заједно“

ПГП РТС објавио је трећи албум и други на коме је Владимир Пановић, солиста на хармоници и шефа Народног оркестра Музичке продукције РТС-а,представио своју ауторску музику, под називом „45 година заједно“.

Албум 45 година заједно је издање које је чекало 13 година на објављивање од претходног албума, а у питању је мозаик балканских тема, са акцентом на централну Србију, наводи Владимир Пановић, гостујући у Јутарњем програму.

„Карактер је јако живописан, оптимистичан, има пуно шарма и ту су можда крију неки разлози што сам ја опијен уопште тим нотама и нашом традицијом “, додаје шег Народног оркестра.

Ових 12 нових ауторских инструменталних нумера Пановић именује као својеврсну „балканску музичку шетњу“.

Албум је снимљен уз пратњу Нардоног оркеста РТС- а, а студијску подршку је пружила екипа предвођена Оливером Јовановићем и Саша Стоиљковић који је радио микс-мастеринг и гости Народног оркестра, неколико истакнутих музичара, између осталих и цимбалиста који је специјално дошао како би одсвирао нумеру посвећену северу Балкана.

Осим као физичко, це-де издање, албум 45 година заједно је доступан и на свим дигиталним сервисима за дистрибуцију музике. После промоције албума у Музичкој продукцији РТС-а планирано је и солистичко концертно представљање ауторског рада Владимира Пановића.

недеља, 28. мај 2023.
16° C

Коментари

Snimanje telefonom
Неовлашћено снимање и објављивање кривично дело, могућа само приватна тужба
Re: Zujanje u usima nije bezleno
Зујање у ушима није безазлено
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
PTc
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Operacija kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.