Пол Јанг први пут у Србији

Једна од највећих британских звезда осамдесетих година прошлог века, Пол Јанг, одржао је синоћ свој први концерт пред публиком у Србији. Током једноипочасовног наступа у Центра "Сава" провео је публику кроз своју, скоро три деценије дугу каријеру.

Британски соул певач Пол Јанг први пут у својој, готово три деценије дугој, каријери наступио је синоћ пред српском публиком, подсетивши је на хитове попут "Come Back and Stay", "Love of the Common People", "Senza Una Donna".

Једна од највећих британских звезда осамдесетих година прошлог века, током једноипочасовног својеврсног концертног шоуа у великој дворани Центра "Сава" провео је публику, углавном припаднике старије генерације, кроз различите албуме, старе и нове аранжмане популарних композиција.

Упркос невероватно динамичном наступу, заводљивом игрању, трчању и скакању на сцени, Јанг, ипак, није успео у већој мери да анимира публику, осим појединаца који су узвицима поздрављали британског певача.

Уз пратњу петочланог бенда и три вокала, Јанг је све време покушавао да оствари контакт са публиком, мешајући енглески језик са лошим српским, али чак ни његово проклизавање бином из трчећег у лежећи положај није изазвало приметну реакцију окупљених.

Романтична мелодија "Everytime You Go Away" неколико дама је натерала да заиграју, а Јанг је одабрао једну од њих и заплесао.

Тек су бис и нумера "Kiss" подигли све у дворани на ноге, а Јанг је заједно са бендом поздрављен великим аплаузом.

Јанговом наступу претходио је четрдестоминутни музички перформанс клавијатурсте групе "Бајага и Инструктори" Александра Саше Локнера.

Локнерова музика, заснована на електронском звуку и матрицама, није наишла на нарочито добар пријем, с обзиром на то да је страна генерацијама које су чиниле највећи део публике синоћ у Центру "Сава".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
15° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије