Леонард Коен на боловању

Због повреде леђа приликом вежбања, Леонард Коен принуђен да паузира. Део европске турнеје, који је требало да почне 1. марта у Француској, одложен је за шест месеци.

Легендарни канадски певач и композитор Леонард Коен принуђен је да због повреде леђа, шест месеци паузира током европске турнеје, саопштили су његови продуцент и агент.

„Током недавних физичких вежби, Коен је повредио леђа, па су му лекари препоручили режим опоравка од четири до шест месеци, који је уобичајен за повреде тог типа код спортиста", наводи се у саопштењу промотера концерта АЕГ.

Коенов агент Роберт Кори објаснио је да су лекари потврдили да је 75-годишњи уметник „у изванредној форми, захваљујући дугогодишњем вежбању и здравом начину исхране" и да му је „само потребно извесно време да се опорави од повреде леђа".

Сегмент турнеје која је требало да почне 1. марта у Француској, зато је померен за шест месеци. Од повратке на сцену маја 2008. године, Леонард Коен је одржао 191 концерт широм света.

Крајем јануара у Лос Анђелесу добио је почасну награду Греми за укупну каријеру.

Коен, који се прославио 1960-их првим албумом "Songs Of Leonard Cohen", на којем је била једна од његових најпознатијих песама, "Suzanne", повукао се са сцене почетком 1990-их и отишао да живи у једном будистичком манастиру у Калифорнији где се замонашио.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара