Звезда и Реал померили концерт „Парног ваљка“

Концерт „Парног ваљка“ уместо 8. новембра, биће одржан у суботу 9. новембра у 20.30 у Штарк арени у Београду.

До изненадног померања концерта „Ваљка“ за један дан, дошло је услед накнадно заказане кошаркашке утакмице између Црвене звезде и Реала за 7. новембар у Штарк арени. 

„Парни ваљак“ је познат и поштован због изузетно високих, светских продукцијских стандарда, када је у питању техничка страна њихових живих наступа, а процењено је да би било немогуће за 24 часа поставити сву потребну опрему (велика бина, озвучење, расвета...) како би у првобитном предвиђеном термину Београђани у потпуности уживали у концерту.

Стога су се организатор промотерска кућа „Лонг плеј“ и менаџмент „Парног ваљка“ одлучили на једини могућ корак: померање концерта за један дан, што омогућује Београђанима да у неколико дана уживају у два истинска спектакла – у Звездиној утакмици и концерту „Ваљка“.

„Кад је избор да ли да концерт одржимо у пуном свом сјају и величини, или да га одрадимо половично, ми бирамо прво. Из тог разлога померамо концерт за један дан, јер је немогуће продукцију коју припремамо за Београд поставити у 24 сата, једноставно нам треба више времена. Разумемо, утакмица је исто тако важна, и нашли смо тај компромис. Хвала на разумевању“, каже Хусеин Хасанефендић Хус.

Све улазнице купљене за 8. новембар важе за 9. новембар и није их потребно мењати.

Ко жели, карту може вратити на продајном месту где је купљена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво