Одбројавање се ближи крају – Хот синс 82 спреман за Београд

Један од најцењенијих ди-џеј звезда данашњице, британски продуцент Хот синс 82, наступиће у суботу 23. фебруара у великом „Хангару“ Луке Београд.

Те вечери на бини ће се наћи и домаћа подршка у саставу: Ендрју Мелер, један од наших најбољих продуцената електронске музике, чије се издање нашло на трећем месту Битпортове листе најуспешнијих трака у 2018. години, тек-хаус ди-џеј и продуцентски двојац Вајс Ди и Кобе, као и Ај-Ди-Кју, успешни пројекат иза којег стоје Игор Пуљић, звани Пуки, Алекс Милићевић и Драган Ражић.

Иза псеудонима Хот синс 82 (Hot Since 82) крије се Дејли Педли, уметник којег критичари наводе као некога ко пушта најсофистициранију музику у Великој Британији. Заштитно је лице модерног тек-хаус звука, један је од добитника Ди-џеј награде, нашао се на првом месту листе најбољих тек-хаус ди-џејева коју је објавио Битпорт, а номинован је и за продуцента године на додели награда Електроник мјузик.

Већ две године заредом резидент је клуба „Пача“ на Ибици, уз своје препознатљиве „Лавиринт“ журке. Овог лета имаће и ексклузивну резидентуру у клубу „Привлиџ“, у оквиру догађаја „Резистанс“, које ове сезоне предводе Адам Бејер и Карл Кокс.

Пред сам долазак у Београд Хот синс 82 поручио је да једва чека наступ у „Хангару“.

„Као и увек у Србији очекујем одличну публику пуно музичких истомишљеника који желе да играју и уживају у доброј музици. Веома сам узбуђен, то је сигурно“, истиче музичар.

Срца клупске сцене освојио је деби издањем Let It Ride 2011. године, које је доспело на треће место Битпортове дипхаус листе и постало химна Ибице. У новембру 2017. године Hot Since 82 почео је са продуцирањем новог албума, за који каже да је спорији, емотивнији и са више вокала у односу на његова претходна издања.

Прва два сингла са овог албума – Buggin и Bloodlines, објављена у другој половини 2018, најава су за издање које се очекује у марту ове године.

Последњи контингент улазница за наступ, у продукцији „Блендера“, налази се у продаји широм „Тикет вижон“ и „Гигстикс“ мрежа, по цени од 1.790 динара за партер и 2.490 динара за
ВИП платформу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво