Комплетиран програм овогодишњег „Бир феста“

Београдски „Бир фест“ биће одржан од 16. до 20. августа на Ушћу и током пет дана посетиоци ће уживати уз велики број домаћих и иностраних извођача и група, најавили су организатори.

Музички програм овогодињег 15. јубиларног фестивала свакога дана почиње у 18 сати.

Први први дан фестивала, како је данас саопштено, обележиће наступи група „Дет соу“ (Death Saw) и њиховог фронтмена Ђорђа Давида, рок састава „Ван Гог“, музичког двојца из Ниша „Стерео банана“, који ће на сцену донети мешавину звука хип-хопа, брејкбита, регеа и фанка, што ће уједно бити увод у наступ познатог британског електро састава „Eјжн даб фаундејшн“ (Asian Dub Foundation).

Љубитеље домаћег звука исте вечери обрадоваће концерт легендарне нишке групе „Галија“.

Други дан фестивала, 17. августа почеће уз метал-панк бенд „Мортал комбат“, потом концерт легендарног рок састава „Рибља чорба“, култног београдског панк бенда „Директори“ и најпознатијих домаћих Ираца – групе „Ортодокс Келтс“ (Оrthodox Celts).

Исте вечери, публика ће од један сат после поноћи моћи да ужива у наступу британског састава „Стерео Ем-Сиз“ (Stereo MC's) позната хип-хоп и данце атракција која ће наступити у новом фестивалском простору – „Иновејшн зоуну“ (Innovation Zone).

Програм у петак, 18. августа отвориће младеновачки састав „Котон пикерс“ (Cotton Pickers), београдска супергрупа „Шкртице“ на челу са Цанетом, а у суботу 19. августа наступиће панк-рок бенд „Хладно пиво“, „Забрањено пушење“ и хрватска турбо/фолк/панк/рок атракција „Бркови“.

Програм ће затворити наступи Кирила Џаjковског у „Иновејшн зоуну“ и панк бенда „Aтеист реп“ на Главној бини.

У суботу 19. августа пред публику на Ушћу изаћи ће и хрватски кантаутор Дарко Рундек, група „Ничим изазван“, панк састав „Гоблини“ и „С.А.Р.С“-а у „Иновејшн зоуну“, као нишка група „Кербер“ и ска панк бенд „Самостални референти“.

Последњи дан фестивала, 20. август, почеће реге звуцима „Дел Арно бенда“, затим наступом „Плавог оркестра“, па свирком Дејана Петровића и његовог „Биг бенда у „Иновејшн зоуну“.

Наступ групе „Кал“ на Главној бини ће затворити овогодишњи фестивал пива.

Београдски фестивал пива организује се уз подршку Скупштине града Београда, Министарства трговине, туризма и телекомуникација, Туристичке организације Београда и Туристичке организације Србије.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво