„Дарквуди” на бис, три пута

Београдска група „Дарквуд даб” започела је синоћ серију од три везана концерта у Дому омладине Београда, који ће касније бити објављени у ДВД форми као прво „живо” издање бенда у каријери дугој две деценије.

Алтернативни састав "Дарквуд даб" промовисао је синоћ актуелни албум "Јединство" на првом од три везана концерта у Дому омладине Београда, где је публика скоро подједнако добро примила нове песме као и старе хитове из дводеценијске каријере.

Уз добар звук у реновираној дворани, концерт је завршен после скоро двочасовне свирке и три биса, током којих је бенд најпре извео стари хит "Запремина тела" са познатог албума "Електропионир" (1999).

Уследио је "Усамљени хашишар" у миксу са "Невидљивим ујаком", док је трећи бис припао једној од њихових најпознатијих песама "У недоглед".

Од десет песама са "Јединства", бенд је с новопридошлим чланом, клавијатуристом Василом Хаџимановим, извео чак седам, од којих је неколико стотина присутних у некадашњој сали "Погон" ДОБ-а најбоље прихватило актуелне "Шећер" и "Робот".

Овим самосталним наступима у ДОБ-у, српски кандидати за регионалну МТВ награду су прекинули четворогодишњу паузу у наступима у родном граду. 

Концерти ће бити снимљени за њихово прво живо издање у форми ДВД-ија.

"Дарквуди" у бившем "Погону" наступају и вечерас и у суботу 10. октобра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво