Повратак „Парног ваљка”

Четири године након споразумног растанка чланова на 30-годишњицу од оснивања бенда, „Парни ваљак” се враћа на сцену турнејом по Хрватској.

"Парни ваљак", хрватска поп-рок група која се прославила у доба бивше Југославије, кренуће крајем новембра на повратничку турнеју после четири године паузе.

Једна од укупно три нове песме припремљене за турнеју већ је постављена на Интернет, одакле се може скинути бесплатно.

Како је наведено на сајту www.muzika.hr, "Парни ваљак" ће обилазити хрватске градове на спонзорској "Карловачко лајв" турнеји, седмој по реду, чија ће прва станица бити Дубровник.

"Парни ваљак" ће у тамошњој Спортској дворани свирати 29. новембра.

Турнеја ће се одвијати по највећим халама Хрватске, па ће "Парни ваљак", 16. децембра наступити и у "Арени Загреб".

Нова песма "Након свих ових година" може се скинути са сајта www.karlovackolive.com.

Чланови бенда су истакли да су сви материјално збринути и да се нису окупили због новца.

"Ми смо велики бенд и одлучили смо да се разиђемо на време, да и одемо као велики. Недостајала нам је заједничка свирка. То је зависност", рекао је Хусеин Хасанефендић Хус, вођа и оснивач бенда.

Осталих 7 "станица" на турнеји "Парног ваљка" ће бити: Сплит 4. децембра, Задар 6. децембра, Ријека 11. децембра, Осијек 13. децембра, Вараждин 19. децембра, Пула 23. децембра и Карловац 26. децембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво