Лејди Гага - звезда у успону

Пошто је за кратко време „освојила свет”, заузела прва места многих топ-листа, постала један од водећих кантаутора, продала деби албум у пар милиона примерака, Лејди Гага је од стране магазина „Билборд” награђена титулом „Звезда у успону”.

Поп певачица Лејди Гага проглашена је за "Звезду у успону" музичког часописа "Билборд".

Награда, коју часопис додељује уметницима који су постигли успех и показали огроман таленат у раној фази своје каријере, биће јој уручена у петак у Њујорку, на годишњој манифестацији "Жене у музици".

Како наводи "Билборд" на свом сајту, много је разлога због којих је одабрана Лејди Гага - њен деби албум "The Fame" продат је у 1.441.000 примерака само у САД откако је објављен крајем прошле године, чак четири сингла јој је ушло на листу "Hot 100", а два, "Just Dance" и "Poker Face", су стигла до првог места листе синглова.

Два наведена хита држе и 2. и 8. место на листи напродаванијих дигиталних песама свих времена, са 4,6 и 4 милиона преузимања.

Осим што је написала све песме на свом првенцу, Лејди Гага је раније писала за Бритни Спирс, "Pussycat Dolls" и "New Kids on the Block".

"Лејди Гага је један од оних ретких примера заиста јединствених уметника по укусу маса. Наметнула се као један од водећих аутора данас, и цео свет чека шта ће бити њен следећи бриљантни потез или стил", рекао је Бил Верде, уредник магазина.

У новембру ће кренути на турнеју заједно са репером Кањеом Вестом.

"Билборд" ће на свечаности у Њујорку, одати признање и певачици Бијонсе, која је проглашена за "Жену године".

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво