„Дарквуд даб” у „Погону” Дома омладине

Први бенд који ће наступити у реновираном „Погону” Дома омладине биће „Дарквуд даб”. Концерти 8. и 9. октобра.

Алтернативни састав "Дарквуд даб" наступиће 8. и 9. октобра у реновираној сали "Погон" Дома омладине Београда, саопштио је промотер "Лонг плеј".

Како се наводи, "Дарквуди" промовишу актуелни албум "Јединство" и биће први домаћи извођач који наступа у "Погону", који је био скоро две године затворен због реконструкције.

"Занимљиво је да смо сада већ давне 1994. године у 'Погону' свирали свој први велики београдски концерт. Чини ми се да смо и тада први свирали у 'Погону', који није био радио десетак година. Звук је у 'Погону' увек био најбољи од свих концертних простора у Београду за до 1.000 људи", каже певач "Дарквуда" Дејан Вучетић-Вуча.

„Дарквуд даб" је представник Србије у трци за регионалну МТВ награду, а гласање траје до 11. октобра, преко сајта www.mtvema.com.

За годишњу регионалну МТВ награду "Best Regional Act", осим "Дарквуд даба", конкуришу босанскохерцеговачки кросовер "Дубиоза колектив", словеначки поп рокери "Елвис Џексон", хрватска електро-поп група "Лолобриђида" и македонска ска грпа "Суперхикс".

"Дарквуд даб" су крајем прошле године објавили нови албум "Јединство", први без дугогодишњег гитаристе Владимира Јерића-Влидија.

Ни бенд ни гитариста се нису оглашавали о разлозима раскида сарадње, а однедавно је нови члан "Дарквуда" џез клавијатуриста Васил Хаџиманов.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво