Витни Хјустон прва на листи... поново!

Повратнички албум „I Look To You” не само што је „рехабилитовао” Витни Хјустон у музичком свету, већ је са 305 хиљада продатих примерака постао и најпродаванији.

Нови албум Витни Хјустон "I Look To You" нашао се на првом месту Билбордове листе најпродаванијих, са 305.000 продатих примерака, објавио је "Би-Би-Си њуз".

То је њен први студијски албум од 2002. који је уједно имао и највећу продају од свих њених албума у првој недељи када је објављен.

Албум је означио и повратак Витни Хјустон на јавну сцену, после дужег одсуствовања због личних и професионалних проблема.

"Седам дугих година је прошло откада је Витни објавила 'комплетан' студијски албум - 11 откада је направила добар. Ово је повратак који су фанови поп културе чекали од 2007. и повратка Бритни Спирс", речи су којима је сајт "Аксес Холивуд" хвалио њен нови албум.

"А сада, коначно, поред свих препрека са којима се суочавала, једна од највећих дива музичке индустрије се вратила са 'I Look To You'. Албум који се појавио 31. августа пажљиво је стварана компилација нумера, састављена од стране њеног личног ментора и гуруа Клајва Дејвиса."

Мноштво сличних текстова и рекордна продаја показали су колико су се Американци ужелели "старе, добре" Витни.

Када је певачица почетком месеца требало да наступи у Централ парку у Њујорку за потребе Еј-Би-Си-јеве емисије "Good Morning, America", хиљаде фанова су сатима стајале на сунцу и чекале да чују 4 нумере... и годинама да се врати.

Недавно је дала и први дужи интервју после седам година паузе, а који ће 14. септембра бити емитован у емисији Опре Винфри.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво