Читај ми!

Тинејџерке, стиже Конор!

Нова поп сензација, млади Конор Мејнард, прети да угрози славу и самог Џастина Бибера! Иако први албум перспективног Британца излази тек крајем месеца, армија његових обожавалаца незадрживо расте, а спот за сингл "Vegas Girl" прегледан је више од три милиона пута.

Има само деветнаест година а већ је сарађивао са великим звездама америчке музичке сцене, као што су Фарел Вилијамс и Ни-Јо. Његов први студијски албум Contrast излази 30. јула и представља озбиљну конкуренцију другим младим музичким звездама, а највише због зрелог електро хип-хоп звука.

Зове се Конор Мејнард. Прве професионалне кораке направио је још у средњој школи, када је редовно певао за своје пријатеље у време паузе за ручак. Потом је одлучио да популарне хитове обради у соул верзији и постави их на Јутјуб. Репертоар је обухватао песме Стивија Вондера, групе "Kings of Leon", а сам Не-Јо га је контактирао преко Скајпа када је чуо обраду своје песме Beautiful Monster.

Свакако, Мејнардовој популарности не одмаже чињеница да га девојке сматрају изузетно привлачним, па његова музика прети да остане у другом плану. Конор се зато труди да га управо музика издвоји од осталих и да не буде тек још једна тинејџ поп звезда. Ипак, свој успех несумњиво дугује популарности онлајн друштвених мрежа и Јутјуба, који данас постају примарно средство за промовисање талената.

Нова нада попа, како су га већ крстили британски медији, не дозвољава да га новостечена слава „удари у главу". Уместо тога, инсистира да музику прави искључиво за самог себе и своје пријатеље, па се и при избору песама за албум водио тим принципом.

Албум Contrast већ је наишао на позитивне критике. Џастину Биберу обожаваоци „будућег владара музичке сцене" поручују да се добро припази, јер Конор стиже!

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије