Читај ми!

"No Doubt" се не смирује

Спотом за сингл "Settle Down" амерички рок састав "No Doubt" најавио је нови албум "Push and Shove" који се у продаји очекује у септембру. Тешко је поверовати да је од хита "Don't Speak" прошло преко 15 година јер певачица Гвен Стефани и даље изгледа изузетно младолико и енергично.

Бенд који је највећу популарност доживео средином 90-их са песмом Don't Speak вредно ради на новом албуму.

Већ су објавили спот за сингл Settle Down којим најављују повратак на музичку сцену.

Видео је снимљен у режији Софи Милер, дугогодишње сараднице бенда која стоји иза легендарних спотова Underneath It All, Sunday Morning и Simple Kind of Life.

За Гвен Стефани као да је време стало јер у споту изгледа подједнако енергично и младолико као из времена нумере Don't Speak.

Албум Push and Shove биће објављен крајем септембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије