Читај ми!

Рамбо наступа на депонији!

Стари акумулатори, казани, шпорети, машине за веш и остала трула метална галантерија, биће улазнице за концерт Рамба Амадеуса, који је заказан 31. јула на отпаду Балијаче у Подгорици.

Београдски музичар Aнтоније Пушић, познатији као Рамбо Амадеус, одржаће концерт 31. јула, на отпаду Балијаче, у Подгорици.

Први разлог за свирку на депонији је да свима који немају новца омогући да дођу на концерт, други разлог је сепарација отпада, а трећи разлог је концептуалистички.

„Као што сам био радознао да себе видим у амбијенту 'Евровизије', као непосредно гламурозног контекста, где је моја појава у односу на сав тај кичерајски сјај деловала отпаднички. Исто тако сам радознао да себе и бенд видим на отпаду где очекујем да ћемо деловати сасвим гламурозно", рекао је Рамбо.

„Управо смо средили да се улазница за концерт на отпаду Балијаче у Подгорици може платити и старим гвожђем. Расходовани шпорет или машина за веш омогућују улаз за више људи. Расходовани наковањ такође, мада, њега је тешко расходовати", наводи се на званичној Фејсбук страници музичара.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије