"Hit the road Jack" одвео Бошка до тријумфа!

Победник пете епизоде шоуа „Ја могу све“ је Бошко Дудварски са култним хитом "Hit the road Jack"! Добра атмосфера понела и жири. Сви сем Рамба завршили на подијуму.

23.00 - Бошко Дудварски победник пете емисије. Награду од хиљаду евра доделио вртићу „Вила“.

22.48 - Представници публике гласају. Биће напето. Чак шест учесника изједначено са максималним бројем бодова! 

22.46 - Кристина и Мира заплесале уз тактове песме Papaoutai од Stromae. „Обзиром да имате само четири дана за спремање, ово је било за сваку похвалу", рекао Константин Костјуков. Још један савршени резултат и 48 поена!

22.32 - Жика Николић постао члан „Бенда и вокала“ накратко. Авићијев хит Wake Me Up наишао на сјајан одзив код жирија и зарадио многобројној групи 48 бодова.

22.15 - Занимљива мешавина домаћег мелоса и страног попа - Густа ми магла и Try. „Теодору смо видели протеклим емисијама када је била одлична, али је ово било пет плус“, оценио Жика Николић. Уз „суфлирање“ публике Теодори од жирија 48 поена.

22.05 - Романтични и симпатични Мира и Боле поново плене младалачким духом и нумером When I'm sixty-four. Костјуков похвалио Миру за сигуран наступ, а онда и заплесао са њом. Скоро па савршено - 46 бода.

21.51 - Бошко Дудварски имао кеца у рукаву званог Бети. Жири на ногама, а Даница Максимовић није одолела зову хита Hit the road Jack па им се придружила на подијуму. Максималних 48 бодова и за Бошка и за Бети!

21.40 - Уз импресивну и беспрекорну плесачку пратњу и кореографију Сара и Борис извели Lovers On The Sun од Дејвида Гете. Жири похвалио, како кажу, савршено извођење и доделио 44 поена.

21.27 - Живот је маскенбал кажу чланови „До последњег даха“. „Као да сам био у позоришту. Свака част на томе како умете да очарате“, рекао председник жирија Константин Костјуков. Поново максималних 48 бодова.

21.06 - Пахуљице отвориле пето вече култном песмом Ђорђа Балашевића поручујући Само да рата не буде. „Предлажем да се ова песма и порука преведе на све језике и пошаље свим политичарима на свету. Ви сте поруку ове песме пренеле боље него и сам њен аутор“, оценио Рамбо Амадеус, уз поруку Данице Максимовић да нам свима треба љубав и смех. Лак посао за жири - максималних 48 бодова!

Прошле недеље победу су однели „Бенд и вокали“ са модерном верзијом српске ратне корачнице.

Из недеље у недељу, почев од 1. новембра, такмичари, појединци и групе, боре се за наклоност чланова жирија и публике.

У свакој емисији жири ће бирати најбољег такмичара, који ће потом награду од 1.000 евра по сопственом избору дати у хуманитарне сврхе.

У последњој емисији такмичења, гледаоци ће одлучивати о победнику коме ће припасти награда од 20.000 евра.

Музичко-сценски шоу-програм Ја могу све настао је у сарадњи РТС-а и продукцијске куће „Емоушн“.

Водитељка је Драгана Косјерина.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара