Читај ми!

„Бенд и вокали“ – традицијом до победе

Они воле рокенрол, такозвани тврђи звук. Они су Ивана, Лука, Марко, Никола и Ђорђе – бенд без вокала. С друге стране, оне слушају поп, оне су вокали без бенда. За учешће у шоу-програму „Ја могу све“ пријавили су се одвојено, али су постали „Бенд и вокали“.

„Вокале“ за наступ спремају Јелена Цветић, професорка солфеђа и Маја Ђокић, професорка соло певања и то им за сада, као што се може видети, иде и више него добро. Без обзира на то што од малих ногу певају заједно и посетили су многе фестивале, кажу да је ово за њих једно посебно и другачије искуство.

Дечаци из „Бенда“ објашњавају да им је првобитно било необично кад су им се придружили „Вокали", али да је већ после прве пробе све звучало невероватно, као да су одувек заједно.

Једина виолина и једина девојчица у „Бенду“ каже да јој је са њима јако забавно и да је сви чувају.

И једни и други вредно раде и вежбају, слушају савете жирија, публика им прија и немају трему.

Једногласни су у томе да се не оптерећују победом, него уживају у дружењу и задовољство им је да раде оно што највише воле.

Тајанствени су и не желе да открију шта нам следеће спремају, али кажу да ће бити нешто потпуно другачије.

Не преостаје нам ништа друго, него да у недељу, 29.11. у 21 час, будемо уз први Програм РТС-а и видмо шта то још „Бенд и вокали“ могу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара