„Ја могу све“: Борис и Сара

Обожава Џастина Бибера, поп музику, свадбе и самоуверена је. Сара Шибул би, такође, волела да је примети важан из музичке индустрије и да постане позната. Борис Суботић је самокритичан и велики перфекциониста. Кућа је његова оаза. Покушаће да забави и себе и друге.

Сара оставља утисак веселе, духовите и самоуверене младе даме. Потиче из једне складне и позитивне породице која је окружена бројним пријатељима и комшијама.

Бука коју она и сестра, а понекад и отац праве, комшијама никад није сметала, напротив, они их радо слушају.

Сара је пре две године открила Џастина Бибера. Раније јој се није свиђао, али онда је чула његову песму Аs Long As You Love Me и од тад је Биебер њена опсесија.

Осим поклона које је добила од тате, има и његов парфем, соба јој је до скора била цела излепљена његовим постерима.

Иако су родитељи слушали и слушају тврђи звук – мама на пример воли „Металику“, „Ајрон мејден“, сестра такође воли хард рок, метал – Сара преферира поп, а воли и народњаке, поједине, Милицу Тодоровић, на пример.

Са сестром дели собу и недавно је на њен захтев морала да поскида све Биберове постере, наравно, није их бацила већ стоје уредно сложени. Можда то другима делује смешно, али она не планира да се одрекне љубави према њему. И даље је Џастинов фан.

Хтела је да упише ваздухопловну школу, да ради у контроли лета, у обзир долази и српска гимназија у Будимпешти. Мајка каже да Сара много воли паре. Обожава свадбе, нарочито када је она задужена за кићење сватова.

Волела би да је неко важан из музичке индустрије примети (нпр. „Милиграм“, али у поп фазону) и да постане позната.

Борис је још у вртићу постројавао децу, како би направио хор. Он је, наравно, био диригент.

Веома је самокритичан, изнервира се за најмању грешку коју направи у певању, угризе се за усне, покида кожу на прстима, готово никада није задовољан. У стању је да сате проведе за клавиром, пева, свира, снима се, преслушава снимке.

Након школе, враћа се кући. Кућа је његова оаза у којој проводи готово све слободно време.

Сам компонује музику и пише текстове. Веома је близак са млађим братом који му дође као најбољи пријатељ.

Можда је мајка Душка дала најбољи опис Бориса: он не игра фудбал, не псује, културно се облачи и не слуша народњаке. Дакле, ни налик просечном тинејџеру из Србије.

Признаје да је изгубио сигурност када наступа и да му је највећа жеља да поврати самопоуздање које је изгубио након учешћа у серијалу „Ја имам таленат“.

Данас живи врло повучено, посвећен је школи и музици. Мајка каже за њега да је „Лигњослав“, он се ни не љути на ту изјаву, као да је равнодушан, а није.

Оно што очекује од овог музичког спектакла је да се лепо забави и да забави друге.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво