„Ја могу све“: „Пахуљице“

„Пахуљице“ су вокално-плесни састав који чини укупно 11 талентованих девојчица узраста од седам до четрнаест година. Нина Вукић, Анђела Ђурић, Лара Мијачић, Дана Мославац, Мина Вукмановић, Уна Степановић и Ирис Чано су чланице плесног студија „Рис“. Учествовале су у бројним европским и светским такмичењима у плесу увек се враћајући са медаљама и наградама. Ирена Бродић, Нина Синковић, Милица Брежанчић и Јана Пауновић групу „Пахуљице“ оплемењују својим изванредним вокалима.

Нина Синковић је ученица петог разреда основне школе. Живи у Сремској Митровици. Похађа часове певања, свира клавир, учи енглески и немачки језик и тренира карате.

Интересовање за музику је показала већ са две године, а клавир свира од пете.

По природи је отворена, ведра, самокритична, савесна, упорна. Друштво је описује као динамичну и ведру особу. Учествује у шоуу да би стекла ново искуство и дружила се себи сличнима.

Учествовала је на многим музичким такмичењима и има искуство певања пред публиком. Од шоуа „Ја могу све“ очекује да се забави, али и да некоме помогне. Понекад пише стихове.

Милица Брежанчић је ученица четвртог разреда основне школе. Похађа часове плеса у приватној школи своје маме („Флај“), као и приватне часове певања. Све је почело тако што је јако желела да пева, али каже да је звучала „ужасно“ и онда је кренула на приватне часове.

Била је јако упорна и сада види да се та упорност исплатила. По природи је осећајна, тврдоглава, великодушна, тиха и повучена.

С обзиром на то да млађи брат тренира гимнастику, брејкденс и хоп хоп плес, Милица врло често смишља разне кореографије и музичке тачке па заједно са братом наступа за родитеље, баку и деку. Родитељи за Милицу кажу да је упорна и вредна.

У шоуу „Ја могу све“ учествује зато што много воли да пева и жели да постане певачица када порасте. Никада до сада није учествовала у музичким такмичењима.

Певала је пред публиком када је наступала на концерту у организацији мамине школе. Тада је певала је у хору, али и као солиста

Припреме наступа за шоуу не доживљава као нешто тешко и напорно, она то воли и ужива у свакој проби.

Поред музике, воли и да слика. Највећи успех у животу, за Милицу је управо то што је добила прилику да учествује у „Ја могу све“.

Милица је изузетно самостална девојчица. Свим срцем жели да постане певачица и спремна је да уложи много времена и труда. Поред тога што пева, одлично и плеше.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво