Читај ми!

Арагорн чезне да се појави и у „Хобиту“?

Холивудски глумац Виго Мортенсен који глуми у трилогији „Господар прстенова“ ратника Арагорна, у „Хобиту“ се неће појављивати. Мортенсен је прилично разочарано изјавио да понуду за улогу у филму није ни добио, за разлику од Орланда Блума, Илајџе Вуда, Ијана Мекелена и Кејт Бланшет.

У предстојећој екранизацији романа Џ.Р.Р. Толкина Хобит, данско-амерички глумац Виго Мортенсен неће се појављивати, преносе медији.

Мортенсен, који је играо Арагорна у трилогији Господар прстенова Питера Џексона, рекао је да за сада његовог лика нема у пројекту.

„Да су ме продуценти питали да играм Арагорна, прихватио бих", рекао је Мортенсен и додао: „Али ме никада нису ни питали, а они већ снимају филм. Нисам у пројекту, осим ако не настане неки нови план у последњем тренутку, али мислим да бих чуо за њега до сада".

Његове колеге из трилогије Господар прстенова, као што су Орландо Блум, Илајџа Вуд, Ијан Мекелен и Кејт Бланшет, поновиће своје улоге у Хобиту.

Хобит ће бити снимљен као филм из два дела. Први ће се звати Хобит: Неочекивано путовање и почеће да се приказује од 14. децембра 2012. године, док ће други део Хобит: Тамо и назад бити приказиван у биоскопима од 13. децембра 2013.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво