Читај ми!

Доктор Хаус, режисер Лори

Глумачки дани на телевизији за Хјуа Лорија су одбројани, пошто ће се после серије „Доктор Хаус“ британска звезда посветити режији и писању.

Jедан од најпознатијих британских глумаца Хју Лори игра доктора Хауса од 2004, а истоимена серија о ексцентричном лекару тренутно је у осмој сезони приказивања.

Хју себе сматра „изузетно срећним" због тога што је добио ту улогу.

„Мислим да сам се прилично размазио у Америци. Не могу да замислим да ће икада поново бити овакве улоге", рекао је Лори.

Међутим, иако се ближи крај Доктора Хауса, глумац има бројне планове за будућност, јер ће се по окончању снимања серије опробати у улози редитеља.

„Вероватно ће ме занимати писање, продукција или режија. Све ме то фасцинира", објаснио је британски глумац.

Лори је проценио да је број епизода серије Доктор Хаус које је снимио једнак трајању 56 играних филмова.

„Снимили смо 170 епизода, што је временски око 56 филмова. То је огромна количина искуства, које вам на неки начин улива самопоуздање. Мислим да сада имам самопоуздање које ми је раније недостајало", изјавиo је будући режисер.

Иначе, творац Доктора Хауса Дејвид Шор наговестио је да ће текућа сезона серије бити последња.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво