Читај ми!

Браћа Кличко и Сталоне праве мјузикл „Роки“

Силвестеру Сталонеу ће се наредне године остварити дугогодишња жеља - да од чувеног филма „Роки“ направи мјузикл. У томе ће му помоћи нико други до украјински дивови међу конопцима, браћа Владимир и Виталиј Кличко.

Америчка суперзведа Силвестер Сталоне удружио се са украјинским боксерским шампионима Владимиром и Виталијем Кличком како би на сцену поставио прву музичку верзију филма „Роки", саопштила је данас продуцентска кућа "Stage Entertainment".

Сталоне је изјавио да је одувек желео да креира мјузикл по чувеном филму из 1976. године о боксеру Рокију Балбои који од аматера постаје светски шампион.

„Одувек сам маштао о Рокију као о мјузиклу. Филм је у ствари љубавна прича, а Роки не би никада доспео до последње рунде без Ејдриен", његове девојке у филму, рекао је популарни глумац.

„Видети ту причу како оживљава на сцени чини ме поносним", додао је Сталоне који се прославио улогом у том филму.

Како преноси АФП, радња мјузикла ће бити веома слична оригиналној верзији филма са акцентом на емоцијама, а садржаће и већину хитова из филма, укључујући песме "Eye of the Tiger" и "Gonna Fly Now".

Спектакл ће заједно са Сталонеом копродуцирати браћа Кличко која ће, такође, учити главне глумце да боксују.

Владимир Кличко је изјавио да су он и његов брат обожавали филм када су били деца.

„Почели смо да се бавимо боксом када смо видели Силвестера Сталонеа у Рокију", нагласио је Владимир, додајући да су веома узбуђени што ће учествовати у постављању мјузикла.

Мјузикл „Роки" ће имати премијеру у Хамбургу у новембру 2012, а уколико буде имао успеха, "Stage Entertainment" се нада да ће га 2013. поставити и на Бродвеју.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво