Читај ми!

Премијера „Праскозорја“ у Центру „Сава“

Први део последњег наставка популарне вампирске саге „Праскозорје“ биће сутра премијерно приказан у великој сали Центра „Сава“, најавио је дистрибутер „Так“. Финале саге више него претходни делови одише љубављу, а судећи према посетама у биоскопима широм света, привукао је и више људи.

Само неколико дана након светске премијере у САД-у и београдска публика ће видети наставак приче о Бели, вампиру Едварду и вукодлаку Џејкобу на сутрашњој премијери у Центру „Сава" са почетком у 20:30 часова.

Филм је само током поноћне пројекције у 3.521 биоскопу зарадио 30,25 милиона долара и тиме премашио претходне делове Сумрак сага: Помрачење који је зарадио око 30 милиона долара, и далеко испред другог наставка Млад месец који је зарадио 26,3 милиона долара.

Ипак то није било довољно да премаши последњи филм из серијала о Харију Потеру - Хари Потер и Реликвије смрти 2 који држи рекорд када су поноћне пројекције у питању, са зарадом од 43,5 милиона долара.

Редитељ првог дела финала серијала, снимљеног по романима Стефани Мајер, је Бил Кондон, а главне улоге тумаче Роберт Патинсон, Кристен Стјуарт и Тејлор Лаутнер.

Праскозорје више него претходни делови одише љубављу, страственошћу и храброшћу и представља завршетак необичне приче која је заинтригирала милионе.

У последњем поглављу ове модерне вампирске саге затичемо главне јунаке у припремама за Белино и Едвардово венчање. Очекује их романтичан медени месец, али и изненађење - непланирана трудноћа.

Све то ће искомпликовати Белин однос са вукодлаком Џејкобом који јој је од почетка много више од пријатеља, али и угрозити њен живот.

Филм ће на редовном репертоару домаћих биоскопа бити од 24. новембра, а последњи филм Сумрак саге публику очекује на лето наредне године.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво