Читај ми!

„Бесмртници“ у Центру „Сава“

Епска битка за спас људског рода, са Тезејем на једној страни и Хиперионом на другој, одиграће се у среду у Центру „Сава“, на премијери филма „Бесмртници“.

Филм „Бесмртници" (Immortals) редитеља Тарсема Синга биће премијерно приказан у среду, 16. новембра, у Центру „Сава", најавио је дистрибутер „Тарамаунт".

Филм је током протеклог викенда у Америци зарадио више од 30 милиона долара, док је на светском нивоу нивоу достигао зараду од 68 милиона долара.

Према синопсису, брутални и крволочни краљ Хиперион (Мики Рурк) и његова војска из Хераклиона дивљају по Грчкој у потрази за давно изгубљеним епирским луком, са којим ће краљ моћи да збаци са власти богове са Олимпа и постане неприкосновени господар света.

Немилосрдни Хиперион и његове легије уништавају све пред собом, а каменорезац по имену Тезеј (Хенри Кавил) заклиње се да ће осветити смрт своје мајке која је умрла у једном од Хиперионових напада.

Тезеј упознаје сибелинску пророчицу Федру (Фрида Пинто), а њене узнемирујуће визије о будућности овог младића убедиће је да је он особа која може да заустави ово уништење.

Уз њену помоћ, Тезеј ће окупити мању групу следбеника и прихватиће своју судбину у последњој бици за будућност људског рода.

Сценарио су написали Чарли и Влас Парлапанидис, а продуценти су Ђани Нунари и Марк Кентон, који стоје и иза блокбастера „300".

У филму, који ће од 17. новембра бити на редовном биоскопском репертоару, играју још Стивен Дорф, Лук Еванс, Џон Хурт, Џозеф Морган и други.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара