Читај ми!

Били Кристал, вечити џокер

Вишедневне спекулације о томе ко ће водити доделу Оскара су окончане – глумац Били Кристал вратиће се на бину „Кодак театра“ по осми пут. После одустајања Едија Марфија, као потенцијални домаћини спомињани и Мапетовци.

Амерички комичар Били Кристал преко свог налога на Твитеру саопштио је да ће водити доделу најпрестижнијих филмских награда Оскар.

„Пристао сам да радим Оскара како би девојка у апотеци престала да ме пита за име када подижем лекове. Радујем се представи", навео је комичар.

Том Ширак, председник Америчке академије за филм, која додељује Оскаре, назвао је глумца „комичарском легендом и иконом Оскара".

„Одушевљен сам што се Били враћа на позорницу Оскара", навео је Ширак.

Одлука о новом водитељу донета је после вишедневне драме која је настала повлачењем продуцента Брета Ретнера прошле седмице због хомофобичних коментара, због чега се са места водитеља повукао и Еди Марфи.

Предстојеће Оскаре продуцираће холивудски ветеран Брајан Грејзер, а Кристал већ има богато искуство у вођењу доделе Оскара, јер је први пут био домаћин свечаности 1990. године и потом још три године заредом.

На место водитеља вратио се 1997. и 1998, а последњи пут се у тој улози нашао 2004. године.

Додела Оскара наредне године заказана је за 26. фебруар.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара