Читај ми!

На реду је авантура на пустом острву

Трећи део узбудљиве авантуре „Алвин и веверице“ српска публика ће премијерно моћи да види 11. децембра. Ново остварење редитеља Мајка Мичела прати доживљаје живахних веверица Алвина, Теодора и Сајмона у егзотичним пределима.

Филм „Алвин и веверице 3: Урнебесни бродолом" биће премијерно приказан 11. децембра у 18 часова у Центру „Сава", најавио је домаћи дистрибутер „МегаКом филм".

Трећи део играно-анимираног филма одвешће откачени трио у узбудљиве егзотичне пределе.

Три популарне веверице, музичке звезде и њихове другарице из бенда „Чипетс" у новом филму запутили су се бродом на концерт и по старој навици претворили брод у своје игралиште.

Међутим, недуго након поласка, долази до бродолома, након чега Алвин, Теодор и Сајмон завршавају на пустом остврву.

Филм ће бити синхронизован на српски језик, а редитељ синхронизације је Драган Вујић Вујке. У улогама се појављују Срђан Тимаров, Владимир Алексић, Нина Јанковић, Срђан Јовановић, Милан Тубић, Никола Булатовић, Мина Лазаревић, Душица Новаковић и Јелена Стојиљковић.

Причу о Алвину и веверицама смислио је пре више од пола века музичар Рос Багдасаријан Старији.

Багдасаријан је употребио једноставну технику за глас - успорио је снимање и снимио јединствени глас, а онда то репродуковао нормалном брзином, подаривши глас најпре Алвину, а затим и практичном интелектуалцу Сајмону и љупком Теодору.

Већ после првих радио-емитовања необични „музичари" постали су веома популарни. Веверице су дебитовале на телевизији као лутке уз Дејва Севила (Багдасаријанов псеудоним) у емисији Шоу Еда Саливена и за три године продале 16 милиона плоча и освојиле неколико награда, а појавиле су се и као ликови у ТВ серији.

Претходна два филма из 2007. и 2009. године зарадила су више од 800 милиона долара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара