Читај ми!

„Умри мушки“ у Београду

Џон Меклејн би врло лако могао да заврши у београдском Окружном затвору. Ако преговори успеју, добар део четвртог наставка чувене франшизе „Умри мушки“ снимаће се у српској престоници.

Пети део култног филмског серијала „Умри мушки", са Брусом Вилисом у главној улози, највероватније ће се снимати у Београду, пише аустријски сајт Austrian Times.

Наиме, A Good Day to Die Hard, чија је премијера најављена за половину марта 2013. године, у фази је припрема за снимање и тражења локација, међу којима је једна од солуција и београдски Окружни затвор.

Продуценти филма контактирали су управу и обишли објекат и, наводно, само се чека њихов одговор. Иначе, снимање на оваквим локацијама се наплаћује, а новац остаје установи у којој је снимано. 

Према најављеној радњи петог дела, Џон Меклејн ће се обрети у Русији, где ће се са сином борити против мафије, па је могуће да су продуценти решили да снимају у земљама словенског говорног подручја, што ће допринети аутентичности и донети уштеду.

Режија филма A Good Day to Die Hard поверена је Џону Муру који је режирао хитове попут Иза непријатељских линија и римејка хорора Предсказање (Omen).

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво