Читај ми!

Мајли као Дракулина ћерка

У анимираном три-де филму „Хотел Трансилванија“, који ће почети да се снима у марту наредне године, певачица Мајли Сајрус ће позајмити свој глас Дракулиној ћерки Мејвис.

Млада америчка певачица и глумица Мајли Сајрус позајмиће свој глас Дракулиној ћерки Мејвис у три-де анимираном филму Хотел Трансилванија, преноси Дедлајн.

У јулу је потврђено да ће глумац Адам Сендлер дати свој глас Дракули.

Радња овог анимираног филма прати Дракулу, који води породични хотел за чудовишта и вампире у којем њихове породице не морају да брину да ће наићи на људе.

Међутим, идила у хотелу се нарушава када у њега залута „нормалан" човек.

Гласове осталим ликовима позајмљују Кевин Џејмс (Франкенштајн), Френ Дешнер (Франкенштајнова млада), Дејвид Спејд (Квазимодо).

Снимање филма почиње у марту следеће године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво