Читај ми!

Џексонова глума зарађује за Гиниса

Филмови у којима је играо Семјуел Л. Џексон зарадили су највише новца, чак 7,42 милијарде долара! Амерички глумац због тога је уписан у Гинисову књигу рекорда, а иза себе је оставио популарне колеге попут Бреда Пита, Тома Круза и Дензела Вошингтона.

Семјуел Л. Џексон ушао је у Гинисову књигу рекорда као глумац чији су филмови зарадили највише новца.

Шездесетдвогодишњи уметник престигао је популарне колеге попут Бреда Пита, Тома Круза и Дензела Вошингтона, јер су филмови у којима је досад играо зарадили вртоглаве 7,42 милијарде долара!

Иако није популаран као неке његове колеге, нити му се име често појављује у таблоидима, Џексон је врло ангажован – играо је у више од сто филмова.

Амерички глумац је прави доказ да се у филмској индустрији, ипак, највише исплати рад, док је публицитет споредна ствар.

Прва запажена улога тамнопутог Семјуела била је у остварењу Jungle Fever из 1991. године и од тада је почео да снима три-четири филма годишње.

Појављивао се у великим хитовима попут Тарантинових Петпарачких прича, Ратова звезда, Умри мушки 3 и другима.

Публика ћe следеће године имати прилику да га гледа у филму Django Unchained, у којем поново сарађује са Квентином Тарантином, као и у остварењима The Avengers remake и The Samaritan.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара